tiistai 7. huhtikuuta 2015

Tykkään, tykkään, tykkään

Sain tekeillä olevat puserot valmiiksi. Lankojen päättely ja kappaleiden yhdistäminen on tylsää ja aikaavievää. Toisaalta yhdistäminen ja viimeistely pitää tehdä huolella, jotta neuleesta tulee hyvä.
Omaa puseroani en oikein jaksanut tehdä huolella, mutta muut ei sitä varmaankaan huomaa. Tästä puserosta tykkään ja se tulee heti käyttöön, koska vielä ei ole keväisen lämpimät kelit. Tykkään erityisesti väreistä, mallista ja kokokin on just hyvä. Tosin neuloja huomaa aina jotain virheitä töistään eikä aina ole täydellisen tyytyväinen, mutta silti on hyvä mieli, kun on saanut jotain valmiiksi ja vielä onnistunut.

Tästä tykkään

Tyttären pitsineulepusero valmistui myös pääsiäisenä. Oli uskomattoman pitkä projekti,mutta lopputulokseen olen tyytyväinen. Tosin puseron sopivuus saajalleen on vielä arvoitus, minusta näyttää vähän pieneltä.Totuus selviää kevään aikana.

Yläosat ja hihat sädelankaa


Koska minulla ei ollut sopivaa huivia uuteen kevättakkiini,niin sellainen pitää tehdä. Kaapista löytyi sinistä puro batikia  ja aloitin siitä kapean huivin. Vielä en ole varma tuleeko tästä mitään valmista vai etsinkö pitsisemmän mallin.
Huivin aloitus
Kasasin nipun käsityölehtiä tuolini viereen. Niitä selaillessa löytyy varmasti taas mielenkiintoisia toteutettavia neuleita ja muita käsitöitä. Netin syövereistäkin löytyy kaikkea mielenkiintoista ja on kiva katsella mitä muut ovat tehneet. Odotellaan mitä valmista seuraavaksi esittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti