perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kesää kohti

Mitään valmista ei ole esiteltäväksi, mutta käsitöitä olen kyllä tehnyt. Niskat oli vähän jumissa, mutta se ei haittaa kun tietää mistä se on peräisin. Muutaman päivän neulomistauko oli  paikallaan.

Aloitin virkkaamaan kesäisiä tabletteja puutarhapöydälle. Tarkoituksena oli tehdä niitä neljä,  mutta ensimmäisen valmistuttua luovutin. Lankana oli tennessee, joka ei olisi edes riittänyt neljään tablettiin. Pyöreä muoto ei miellyttänyt, löysin kivan suorakaiteen muotoisen, mutta en ole vielä aloittanut niitä.





Villapuserostani jäi lankoja ja halusin tehdä niistä langoista puseroon sopivat sukat Olga-mallilla. Tällä mallilla olen tehdä monia sukkia, raitalangoista tai yksivärisistä itse raidoittaen. Oikein mukava ja nätti malli. Toinen sukka puuttuu vielä.





Neulelehtiä selatessa löytyi  Novitan kesä /2011 lehdestä kiva puro batik-langasta neulottu tunika. Takakappale on valmiina ja etukappale aloitettu.



Tytär sai pitsipuseronsa ja oli sopivan kokoinen. Toivotaan ettei lanka kutita paljasta ihoa.

Koska telkkarista ei tule tänään mitään katsottavaa, hain pojaltani kasan elokuvia. Niitä katsellessa neulomukset taas edistyy hiukan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti