sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ei mitään valmista, mutta paljon suunnitelmia

Isoäidin neliöistä neuletakki viimeistelyä vaille valmis. Ei oikein onnistunut, kaula-aukko liian lörppä ja takakappaleen niska liian iso. Koko ohjeen mukainen 110 cm, Pinjalle nafti, Sirja ei suostunut kokeilemaan.
Päättelyä ja nappeja vaille


Langan värin valinta on aina vaikeaa. Seisoin Tarjoustalon lankahyllyn edessä varmaan kymmenen minuuttia valitsemassa oikeaa väriä Puro Batikista. Olisiko sittenkin pitänyt valita se toinen.
Lepakkohihainen pusero (malli Novita kevät 2010) on aloitettu. Neulominen jumittaa, koska mielestäni siitä ei tule sellainenkuin olin kuvitellut. Katsotaan meneekö purkuun ja muutetaan mallia.
Mallineule ei ole mielestäni nättiä, lehden kuvassa näyttää paremmalta. Olenkohan lukenut ohjeen oikein?!

Mitähän tästä joskus tulee?


Kaikille kolmelle lapsenlapselleni olen tehnyt ristiäislahjaksi neulemekon.  Langat seuraavaan mekkoon olen ostanut (Bambu oli tarjouksessa), mutta mallin valinta on vielä kesken. Taidan pyytää valinta-apua lapsen tädiltä tai äidiltä.


Näistä tulee Marika Adriannalle neulemekko


Pitää saada keskeneräiset neulomukset valmiiksi ennen kuin seuraava Novita-lehti ilmestyy. Hiukan kävin kurkkailemassa novitan sivuilla, että kivoja malleja on taas tulossa.

Kun ei ole valmista neuleasiaa niin tässä kukkakuvia.
Vaikka en ole mikään viherpeukalo, niin katsokaapas miten nätti  Mustasilmäsusanna mulla on pihalla.(joku äidinkielen opettaja voi sitten kertoa kirjoitetaanko toi noin kaikki yhteen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti